Enchiladas hondureñas en Japón

Enchiladas hondureñas en Japón

Hey everyone, it is Jim, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a special dish, Enchiladas hondureñas en Japón. One of my favorites. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Enchiladas hondureñas en Japón is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is simple, it's quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. They are nice and they look fantastic. Enchiladas hondureñas en Japón is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Enchiladas hondureñas en Japón, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Enchiladas hondureñas en Japón delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Enchiladas hondureñas en Japón is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Enchiladas hondureñas en Japón using 12 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Centroamérica comparte una gastronomía influenciada por la mezcla de colores, sabores en donde el maíz y frijoles son base importante. Las enchiladas ( a base de tortilla de maíz) es un plato popular en Honduras, mientras estuve en Japón, tuve la oportunidad de recordar con mis amigos sobre la comida catracha adaptándola a los ingredientes disponibles en Japón...el resutado... delicioso.

Ingredients and spices that need to be Get to make Enchiladas hondureñas en Japón:

  1. 300 gramos harina de maíz para elaborar las tortillas
  2. 300 gramos carne molida de res
  3. 1 chile dulce o verde
  4. 5 tomates pequeños
  5. 1 cebolla
  6. 2 dientes ajo
  7. al gusto culantro
  8. al gusto sal
  9. al gusto cominos
  10. oregano en polvo
  11. vinagre y limón
  12. al gusto queso parmesano

Steps to make to make Enchiladas hondureñas en Japón

  1. Para elaborar el chismol: cortar en trozos pequeños el chile dulce, tomates, cebolla y culantro. Mezclar todos los ingredientes y añadir sal, cominos, oregano en polvo y vinagre al gusto. Idealmente se utiliza limón pero el vinagre puede ser opción. Para la salsa se utilizarán un poco de los ingredientes.
  2. Elaborar salsa para las enchiladas: en un sartén colocar la mitad de los tomates cortados, colocarles una cucharadira de aceite de su elección o margarina. Poner a sofreir el tomate, agregar una cuchara de cebolla, una de chile verde, una de culantro, sal, cominos y dejar sofreir a fuego lento hasta que la salsa tome consistencia espesa
  3. Preparar la carne: condimentar la carne con sal, cominos, oregano y otro ingrediente de su elección si lo desea. Agregar los dos dientes de ajo finamente cortados, poner a fuego medio la carne hasta que la cocción sea la adecuada
  4. Elaborar las tortillas: las tortillas se elaboran con harina de maíz pero en Japón no es tan sencillo de encontrar, se utilizó harina de trigo la cual tiene una consistencia suave, mezclar con agua hasta elaborar las masa, dividirlo en 6 partes y con un rodillo elaborar las tortillas. Utilizando un sartén de teflón cocinar las tortillas
  5. Cocinar bien las tortillas, a la par, cocer dos huevos yuna vez listo todo, servir.
  6. Utilizar la tortilla como base, agregrar la carne, el chismol, la salsa, cortar el huevo y colocar encima asi mismo colocar una cucharadita de queso parmesano y disfrutar de la enchilada. Se puede añadir chile picante si se desea
  7. Disfrutar cocinando con tus amigos, recordando y adaptando los ingredientes resulta inolvidable

As your experience and confidence expands, you will certainly discover that you have much more all-natural control over your diet regimen as well as adjust your diet to your individual tastes with time. Whether you intend to serve a dish that uses less or even more ingredients or is a little essentially hot, you can make basic modifications to achieve this goal. In other words, begin making your recipes on schedule. As for basic food preparation abilities for newbies you do not require to learn them yet just if you master some basic cooking techniques.

This isn't a full guide to fast as well as easy lunch dishes but its great food for thought. Hopefully this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family members without doing too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this special food How to Prepare Super Quick Homemade Enchiladas hondureñas en Japón. Thanks so much for your time. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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