Aligot

Aligot

Hello everybody, it's Jim, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Aligot. One of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Aligot is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it's fast, it tastes yummy. They are fine and they look wonderful. Aligot is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Aligot, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Aligot delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Aligot is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Aligot estimated approx 45 minutos.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Aligot using 6 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

El ALIGOT es el acompañamiento tradicional francés, un plato que data del siglo XII y que es tan delicioso que en un descuido se vuelve el protagonista en vez de serlo el plato principal. Quien lo ha probado una vez siempre lo considera "el rey de las guarniciones" es delicioso.
La primera vez que lo probé resultó algo brillante, nos lo sirvieron en un menú degustación en un restaurante con 3 estrellas Michelin en Las Vegas: Joël Robuchon. Estoy convencida de la memoria de los sabores, una buena comida perdura para siempre en las papilas gustativas, la vuelves a recrear y vuelves a saborearla.

He estado en muchos restaurantes estupendos, llenos de estrellas, sin embargo Robuchon se los lleva de calle, he tomado N número de gazpachos pero el que nos sirvieron de primer plato hecho con tomatitos cherry con piñones y burrata en medio con un toque de balsámico no les digo lo que era, después un pescado con espuma de hierba limón y paja de poro maravilloso, con un ALIGOT que es la especialidad, totalmente deleitable y un soufflé au chocolat impactante y después le traen a uno pastelería pequeñita en un enorme carro de tres pisos a elegir y /o una tabla de quesos. Cada plato merece mención aparte, servidos con un gran cuidado y presentación, es caro, no puedes pedir a la carta, es un menú de 5 o de 12 platos, cada uno mejor que el otro, si tienes oportunidad no dejes de visitarlo !!!!! Bueno ahora si ya me fui por las ramas, veamos la receta del Aligot

Ingredients and spices that need to be Take to make Aligot:

  1. 3-4 papas
  2. Crema de leche
  3. 1 diente ajo
  4. sal
  5. pimienta
  6. Queso Cantal rallado o queso Gruyère o gouda

Instructions to make to make Aligot

  1. Ponemos en agua fría a cocer nuestras papas 3 o 4 según la cantidad que vayamos a hacer y una vez cocidas las pelamos y las pasamos por el prensa purés
  2. Le añadimos un diente de ajo prensado, crema, unas 4 cucharadas, la verdad, las cantidades son variables, es al gusto de cada quien o lo grandes que estén las papas, revolvemos muy bien
  3. Le ponemos sal y pimienta y empezamos a añadir queso Cantal rallado. El queso Cantal es un queso de vaca francés muy antiguo que si nos es difícil conseguirlo lo podemos sustituir por un queso gruyère o un gouda, se revuelve continuamente teniendo la olla a fuego muy bajo para que quede una masa elástica.
  4. No hay una cantidad específica de cuanto queso se le debe de poner, es cuestión de gustos, pero sin duda será la mejor guarnición que hayan probado.

As your experience and also self-confidence expands, you will locate that you have much more all-natural control over your diet and adjust your diet to your personal tastes with time. Whether you want to serve a dish that makes use of fewer or more components or is a little essentially spicy, you can make basic modifications to achieve this objective. Simply put, begin making your dishes in a timely manner. When it comes to fundamental food preparation abilities for newbies you do not require to learn them however just if you master some simple food preparation techniques.

This isn't a full guide to quick and also easy lunch recipes but its good something to chew on. Hopefully this will certainly get your creative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many square meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Favorite Aligot. Thank you very much for your time. I am sure you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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