Roscón de reyes
Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Roscón de reyes. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.
Roscón de reyes is one of the most favored of current trending meals in the world. It is appreciated by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes delicious. Roscón de reyes is something that I have loved my whole life. They are nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Roscón de reyes, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Roscón de reyes delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Roscón de reyes is 12 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Roscón de reyes estimated approx 3 horas en total.
To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Roscón de reyes using 16 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve that.
Me transporta a mi infancia, mi padre se encargó de que esa fuera una época llena de magia. En Barcelona, España, mi ciudad natal he comido los mejores roscones. Las pastelerías y panaderías los hacen para ésta época. Los catalanes tienen muy buena repostería. Yo hice, hoy hace dos años, un roscón pero este es otra versión. Se puede hacer relleno de crema pastelera o nata, yo no me atreví con miedo a que se desmoronara al cortarlo. No es difícil pero lleva su tiempo y paciencia. Hay que tener cuidado también que no se pase de horno para que no se reseque.
Ingredients and spices that need to be Take to make Roscón de reyes:
- Para la masa madre
- 120 gramos harina
- 60 ml leche tibia
- 2 gramos levadura instantánea
- Para la rosca
- 225 gramos harina
- 2 huevos
- 80 gramos azúcar
- 10 gramos levadura instantánea
- 25 ml leche
- ralladura de naranja y limón
- 1 cucharadita agua de azahar (yo no le puse porque no tenía)
- 6 g sal
- 45 gramos mantequilla blanda
- 1 huevo batido para barnizar
- azúcar humedecida con unas gotas de agua
Steps to make to make Roscón de reyes
- Para hacer la masa madre se combina, harina, leche y levadura, se amasa y se deja levar tapada en un sitio cálido. Para hacer el roscón combinar todos los ingredientes menos la mantequilla. Agregar la masa madre amasar hasta que se integre, yo lo hice con la batidora, se agrega poco a poco la mantequilla hasta que se absorba. Ya aquí la coloque en la mesa y lo amasé a mano. Si esta muy pegajosa se agrega un poco de harina, no mucha para que no quede luego muy seca.
- Amasar hasta que se vea elástica. Formar una bola. Colocar la masa en un recipiente aceitado. Dejar reposar tapada en un lugar cálido hasta que duplique su tamaño. Desgasificarla masa con el puño y voltearla, colocarla nuevamente en el recipiente y dejarla nuevamente que duplique su tamaño. Poner papel de cocina engrasado en una plancha de hacer galletas.
- Sacarla masa del recipiente y formar una bola, tapar y dejar reposar 10 minutos. Hacer la rosca y ponerla en el papel engrasado. Yo le puse un envase para que no se cerrara mucho pero no lo aconsejo, al hornear se queda pegado al envase por debajo. Barnizar con huevo batido, adornar al gusto con cerezas, naranja confitada o alméndras. Rociar con el azúcar humedecido.
- Se introduce en un horno precalentado a 200º C por 10 minutos pasado este tiempo se baja a 180º C y se hornea 15 o 20 minutos más. Si ven que se dora demasiado se pone papel de aluminio por encima. Se puede rellenar, una vez frio, con crema pastelera o nata. Antes de rellenar se puede congelar.
As your experience as well as confidence grows, you will locate that you have extra natural control over your diet and adjust your diet plan to your individual preferences over time. Whether you want to offer a recipe that utilizes less or even more active ingredients or is a bit essentially zesty, you can make basic modifications to achieve this goal. Simply put, start making your recipes on time. As for standard cooking skills for novices you don't require to learn them however only if you master some easy cooking techniques.
This isn't a complete overview to quick and also easy lunch recipes yet its good food for thought. With any luck this will certainly obtain your imaginative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your household without doing way too many square meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Perfect Roscón de reyes. Thanks so much for reading. I am confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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