Tchicha de pollo
Hello everybody, it is me, Dave, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Tchicha de pollo. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Tchicha de pollo is one of the most well liked of current trending meals on earth. It is simple, it is fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. They are fine and they look wonderful. Tchicha de pollo is something that I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Tchicha de pollo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tchicha de pollo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Tchicha de pollo is 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Tchicha de pollo estimated approx 1 hora.
To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Tchicha de pollo using 13 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.
He leído que esta sopa perfumada de cebada triturada es de origen bereber y que antaño se consumía por las gentes de las montañas del Atlas por su alto aporte calórico idóneo para contrarrestar las bajas temperaturas.
Pero me dijo la tendera de la frutería donde compro que en la actualidad es una receta muy común en todo Marruecos sobre todo para los días de mucho frío y especialmente para los más peques de la casa desde bebés. (A su hijo le encanta, la come 4 o 5 veces a la semana).
Como veréis es una comida para nosotros contundente que bien puede ser plato único pero que está riquísima, de verdad.
Al final encontré smen, la mantequilla rancia típica de la región de sabor muy fuerte. He leído que en algunos lugares se deja fermentar muchos, pero que muchos años (hasta 35). La consideran un verdadero manjar.
Espero haber echo una razonable interpretación de esta receta marroquí.
Ingredients and spices that need to be Take to make Tchicha de pollo:
- 3 litros agua
- 1 cucharada sal
- 2 hojas laurel
- 80 gramos tchicha (cebada triturada gruesa)
- 1 muslo de pollo sin piel, deshuesado y cortado a trozos
- 1 cebolla cortada a juliana
- 4 dientes ajo cortados por la mitad
- 1/2 berenjena cortada a dados
- 1/2 calabacín cortado a dados
- 2 tomates pera cortados a rodajas
- 2 cucharadas Ras Al Hanout
- 1 cucharada sopera smen (mantequilla rancia)
- 2 cucharadas perejil picado
Steps to make to make Tchicha de pollo
- Ponemos a fuego fuerte una olla con el agua, la sal y la tchicha. A partir de aquí contaremos 1 hora de cocción
- Mientras tanto limpiamos el muslo de pollo, le quitamos la piel que desecharemos, lo deshuesamos, lo cortamos a trozos pequeños y echamos en la olla tanto los huesos como la carne.
Bajamos el fuego de fuerte a medio (yo lo pongo al principio en mi vitrocerámica al 9 y luego lo bajo al 6) - Más o menos a la media hora de cocción vamos limpiando, cortando e incorporando una a una a la olla las verduras, empezando por la cebolla, los ajos y después la berenjena, el calabacín y por último el tomate
- Cuando queden unos 10 minutos de cocción retiramos los huesos de pollo y añadimos el Ras Al Hanout (mezcla de especias árabe), el smen y el perejil picado
- Pasada ya una hora de cocción apagamos el fuego, tapamos la olla y dejamos reposar
As your experience and also confidence grows, you will certainly discover that you have extra all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet to your individual tastes in time. Whether you want to offer a recipe that utilizes less or even more active ingredients or is a little bit more or less hot, you can make easy modifications to attain this objective. To put it simply, start making your dishes on schedule. As for basic cooking skills for newbies you do not require to discover them but only if you understand some straightforward cooking techniques.
This isn't a full overview to fast as well as easy lunch dishes but its good food for thought. Hopefully this will get your creative juices moving so you can prepare delicious dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this special food Recipe of Homemade Tchicha de pollo. Thanks so much for your time. I am confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment